Menü Kapat

Karaduman Mali Müşavirlik

Karaduman SMMM, 1992 yılında Mehmet Karaduman tarafından kurulmuştur. Kurucumuz Mehmet Karaduman’ın Maliye Bakanlığı’nda Vergi Denetmeni olarak çalıştıktan sonra, bilgi ve tecrübesini özel sektörde değerlendirmeye yönelik kararı, kurumumuzun ilk yapı taşlarını oluşturmuştur. Bugün geniş ekibi ve yılların birikimi olan tecrübesiyle Trakya bölgesinde öncü rol oynamaktadır.

Güncel SGK Teşvikleri

Güncel teşviklerden ne kadar faydalanıyorsunuz ? Teşvikleri ne derece takip edebiliyorsunuz ? Son çıkan teşviklerden sonra artık sistem, insan eli ile takip edilebilecek durumdan çıkmış ve tüm teşvikler yazılımlar sayesinde sorgulanabilir hale gelmiştir.
SGK şifreleriniz ile bizimle iletişime geçin, faydalanabileceğiniz tüm teşvikleri size iletelim.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, bölgemiz ekonomik aktörlerince, öncelikli olarak tercih edilen Mali Müşavirlik şirketi olmaktır.

Misyonumuz

Bölge çapında, en kaliteli Muhasebe, Mali Müşavirlik, Mali Hukuk ve Danışmanlık hizmetlerini dünya standartlarında sunabilmek, hizmet çeşitliliğimizi geliştirebilmek, iş ortaklarımıza sunduğumuz esnek, yaratıcı ve rekabetçi çözümlerle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.

Değerlerimiz

- Dürüstlük
- Sır Saklama
- Müşteri Odaklılık
- Sosyal Sorumluluk
- Esneklik
- Çalışanlarımızın Yetkinliği

İyi muhasebe

hayat kurtarır.

+
Yıllık Tecrübe
+
Vergi İhtilafı Çözümü
+
Mutlu Müşteri
+
Vergi Rekortmenliği

İnsanlar var oldukça, devletler var olacak, devletler var oldukça, vergi var olacak, vergi var oldukça biz var olacağız.

Detaylı bilgi

Sorularınızla alakalı detaylı bilgi almak için, bizde aşağıdaki telefon numarasından veya mail adresinden ulaşabilirsiniz. Ağırlıklı olarak Tekirdağ ve Trakya bölgesine hizmet vermek ile birlikte, tüm Türkiye'ye hizmet veriyoruz. Bunlara ilaveten, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan merkezli çok uluslu firmalar ile de çalışıyoruz.

(282) 260 11 91

denizkaraduman [ at ] karadumanmalimusavirlik.com